Netflix Geçmişi Nasıl Silinir

Netflix de geçmişi temizlemek kolayca yapabileceğiniz bir işlem, Bilindiği üzere Netflix kullanımında bir den fazla kişi ile ortak kullanım yapabiliyor ve diğer kullanıcılar sizin profillerinize giriş yapıp
ne izlediğinizi ya da nerede kaldığınızı görebiliyor, bazı kişiler bu durumdan ciddi rahatsızlık duyarak Netflix geçmişi nasıl silinir diye merak ediyorlar.

Geçmiş silme aşamalarından sizlere bahsedeceğim
Profiller menüsünden kendi profilinize tıklayarak, eğer tek siz kullanıyorsanız direk hesap sekmesinden giriş yapabilir açılan ekran da izleme etkinliği bölümüne tıkladığınız da o güne kadar ne izlediyseniz karşınız da göreceksiniz.
burada görülmesini istemediğiniz kimsenin görmesini istemediğiniz içeriklerin sağında çarpı işaretine tıklayarak kaldırabilirsiniz.

İzlediğiniz içeriğin ve serinin geçmişini silebilirsiniz, Netflix geçmiş silme seçenekleri çok basit bir şekil de kolayca herkesin yapabileceği bir durumdur.

Eğer aynı hesapda iki ya da üç farlı hesap giriş yapıyorsa, o kişilerin öneri listelerinde ki ve izleme geçmişinde ki karmaşıklığa sürüklememek mümkündür.
Bunun için yapmanız gereken ve izlemeniz gereken yol, Kendi profilinize giriş yaparak izleme etkinliği alanına girip, kendi izleme geçmişinize ulaşabilir burada hangi içerikleri izlediğiniz tarihine kadar size listelemektedir.
Şunu bilmelisiniz ki bağlantılı sayfalarda yer alan içerikler Log’un yazılı izni olmadığı sürece kaynak gösterilerek veya alıntı yapılarak kullanılmaz çoğaltılmaz değiştirilemez.

Netflix Geçmişi Nasıl Temizlenir?

İzleme etkinliğiniz de gizlediğiniz içerikler ana sayfanız da ya da herhangi bir bölümde dizi veya film olarak görünmez, siz bunu tekrar açıp izlemediğiniz süre içerisin de de görünmez hatta, İzlemeye devam et bölümünden de kaldırılmaktadır.
İçerikleri izlemeyi etkinlik de gizlemek için, web tarayıcı(Browser) hesap sayfanıza giriş yapın, Güncellemek istediğiniz profilin ebeveyn kontrolleri bölümünü açıp daha sonra izleme etkinliği bölümünü açınız.
izleme sayfasında gizlemek istediğiniz bölüm veya içeriklerin yanında bulunan simgeye tıkladığınız da bölümü gizlemek istiyorsanız size gizlemek ile alakalı tüm seçenekler sunulmaktadır tabi şunu unutmamak gerekiyor, Gizlenen içerikler cihazınız dan kaldırılması 24 saat kadar sürebilmektedir.

ve en önemlisi, gizlenen içeriklere çocuk profilinden ulaşıyorsanız eğer içerikler gizlenmez.

🔥0

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir